Royal Masquerade

Det er ikke ofte vi kan si at en spilleautomat tar pusten fra oss. Royal Masquerade gjorde dog nettopp dette. Den må være en av de aller fineste spilleautomatene vi har sett noensinne. Her blir vi tatt med til Venezia, romantikkens by. Hvert år går et verdenskjent karneval av stabelen i denne byen som står på vann – ett av de mest eksklusive karnevalene i verden.

En uunnværlig opplevelse

Å ta del i dette flotte karnevalet er en av tingene man absolutt må gjøre i løpet av livet, og spillutvikleren Play N Go har latt oss få et lite innblikk i atmosfæren som troner underveis. Royal Masquerade har en fin bakgrunnsmusikk, krisp grafikk og et historisk, spennende tema. Symbolene er vakkert tegnet, mens bakgrunnen og belysningen setter stemningen fra start. Her vil du få se en rekke fargerike kostymer fra det velkjente ballet, med de historiske venetianske maskene i sentrum. Med brede innsatsmuligheter er det all grunn til å prøve ut Royal Masquerade så fort du får muligheten – ti gevinstlinjer er et ganske lite antall, men dette gjør det mulig å spinne hjulene for beskjedne tre kroner per spinn.

Et spill verdt å prøve ut

Spillportalen er alltid tidlig ute med å legge ut de nyeste lanseringene. Play’N Go har virkelig brukt god tid og mye krefter på å skape Royal Masquerade. Man kan se at spilleautomaten er bygd med kjærlighet for emnet – kanskje har en av utviklerne vært på «Il Ballo del Doge»?

Royal Masquerade har ingen bonusspill, men gratisspinnene man kan vinne er meget spesielle. Disse kalles for «Win Spin», og garanterer deg en tilfeldig gevinst. Altså vil spilleautomaten fastslå en minimal sum du skal vinne, og hjulene vil fortsette å spinne helt til du har vunnet det gitte beløpet – eller mer. En kul, original funksjon som garantert vil få deg til å trekke på smilebåndene. Prøv ut Royal Masquerade og slipp fantasien løs!